Doetinchem, Nederland
+31 647 029 620
natasja@blitz-coaching.nl

Een gelukkiger(er) leven

Een gelukkig(er) leven

‘Genieten van iedere dag die je gegeven is,’ is dat niet wat we allemaal willen? Voor onszelf, voor onze kinderen, voor onze dierbaren.

Tijdens deze workshop krijg je praktische tips om je leven (nog) makkelijker, (nog) prettiger en (nog) fijner te maken.
Wil jij af van het gevoel: “is dit het nou?”. Wil je negatieve patronen doorbreken, ben je nieuwsgierig hoe jij ook weer kunt genieten van iedere dag die jou gegeven is? Je leven zien als een cadeautje kunnen zien en hier alles uithalen wat er in zit?

Kom dan naar mijn praktische workshop waar ik mooie eyeopeners voor jou heb en jou laat ervaren hoe je heel gemakkelijk meer geluk kunt ervaren!

Programma:

Tijdens deze 1,5 à 2 uur durende workshop zul je concreter weten en voelen waar jij echt gelukkig van wordt. Hier gaan we heel praktisch mee aan de slag, zodat je de komende tijd ook echte stappen kunt maken!
We werken op een leuke manier aan je eigen zelfvertrouwen. Je zult zien dat er fijne eye-openers zijn deze dag, wat jouw (zelf)vertrouwen een positieve boots zal geven!

Huiskamerworkshop:

Voor deze workshop kom ik naar jullie toe. Samen met vrienden, familie of bekenden aan de keuken tafel of gezellig op de bank. Als gastvrouw of gastheer van deze introductieworkshop zorgt je zelf voor minimaal 5 deelnemers.

Optie: we sluiten deze workshop af met het maken van een moodboard. Ik verzorg de materialen hiervoor en jullie hebben heerlijk de tijd om alles wat aan bod is geweest, te verwerken in je eigen moodboard. Deze optie kost 7,50 euro per extra persoon, inclusief een canvas doek van 50 bij 50 cm en de andere benodigdheden. De workshop zal max. 3 uur duren.

Deze waardevolle huiskamerworkshop is 19,50 euro per persoon en voor de gastvrouw/ gastheer is dit gratis. Inclusief alle materialen & een leuk presentje aan het einde van de workshop voor alle deelnemers. Meerprijs moodboard: 7,50 euro per persoon.

Binnen de straal van 10 km zijn de reiskosten gratis, daarna vraag ik een vergoeding van 0,25 cent per km, hierbij gebruik ik als bron de routeplanner van de ANWB.

Workshop prijzen

Graag heet ik je welkom bij deze workshop. Als individu betaal je een vaste prijs. 

HuiSKAMER WORKSHOP

Op aanvraag

  • Neem contact met me op
Meer info